Известие

Collapse
No announcement yet.

ремонти и срещи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Я и аз да вметна едно въпросче. Тампона на опашката на скоростната кутия има ли някакви спецификации при смяната. В смисъл, може ли да се смени на място и без да се откача нищо друго освен "щангичката" която минава през него?
    Много ми е студено сега да се вра по каналите и да оглеждам 1 час преди да почна работа, та заради това да питам по-компетентните от мен. Мога още да си покарам с този, но ми изпадна някой лев, та гледам да понаправя някой работи.
    И има ли ги нови и каква им е цената?

Благодаря ви предварително

Comment

• аз го купих от "Т&Н кар " за 6 лева некаква смешна гуменетка ,ако не бъркам има и едни малки тампончета за щангичката смени и тях или поне си ги купи да ги имаш ако се наложи щото аз забравих .(винаги може да импровизираш де и без тях)

---------- Post added at 09:42 ---------- Previous post was at 09:38 ----------

надявам се да не е било последното
      Ако съдбата ти обърне гръб-изчакай я да се наведе.....
      Звукът може да бъде
      описан само така: представи си смесица от бръмченето на Nascar-Chevys и пакистанска свиня-майка

Comment

• Мдам, цената изглежда повече от достъпна. Интересно ми е смяната изисква ли някакви по-сериозни интервенции?

Comment

• Не ,става лесно,но на канал ще ти е по удобно иначе е едно гъзене .Лоста го държи една зегерка която се сваля с малка отверка много лесно а тампончето-та са на болт и гайка.Можеш да си караш и така и да си ги оправиш при хубаво време,по важен ти е щифта който държи вала на скоростите за втулката на лостчето със зегерката,ако е износен а понякога и леглото му на вала 1-ва и 2-ра скорост не включват добре.
          Last edited by sciiv; d.m.y г., 18:47.
          вече без Алфа,но да видим до кога!

Comment

• Май стана объркване, аз говоря за тампона на скоростната кутия отзад. На самата и опашка голямата гума.

Comment

• Тая от опит ти казвам,че не върши почти никаква работа.Ако не почуква ,не я барай!
              Иначе на канал и си готов за една бира време!
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Значи ще си я карам така още. Тя и без друго не е наложителна, просто последно като я гледах си спомням, че беше като за смяна.

Comment

• тя така си изглежда и като нова тая гуменетка ,чесно и мирише лошо (на сяра де)
                  Звукът може да бъде
                  описан само така: представи си смесица от бръмченето на Nascar-Chevys и пакистанска свиня-майка

Comment

• А ся намерете разликите!

http://cgi.ebay.co.uk/Alfa-Romeo-Alf...item3ca84ae17f

http://cgi.ebay.co.uk/Alfa-Romeo-Alf...item3ca94ac705

Comment

• На едното цената е 29 на другото 12
                      Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• това второто определено ме кефи,но се ми се струва 4е не си заслужава целия зор и 60 + лева за тампон ,който почти не върши нищо според мене и глупавите ми наблюдения относно същия. ))))))))
                        Звукът може да бъде

Comment

• Аз на старата бях си направил като втория защото като дигнех 110 и се получаваха едни вибрации на скоростния лост,много дразнещо .И ефект никъкъв.После разбрах че трябва да има и пяна като по твърд дунапрен който уплътнява около лоста и отвора на купето и като сложих такъв се родих.Според мен тази пяна е по важна.
                          вече без Алфа,но да видим до кога!

Comment

• Втория си е с пластината, може би затова е по-скъп .. ся да не кажеш, че втория е спортен
                            33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Втория определено си заслужава, но го виждам за първи път. До сега все на първия вид съм попадал!
                              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                                Втория си е с пластината, може би затова е по-скъп .. ся да не кажеш, че втория е спортен
                                На тийнейджърите всяко по-различно нещо спортно им се види пуууу!
                                Никой не чете ми се струва!
                                Първият вид е за ваще "модерни" кошници и понеще се мислите за големото добрутро ви цакат с топла бира, смятайте калпави тампони.
                                Номер две, както пише в обявата е стария тип тампон за опашката на скоростите и Криска не е само в щангичката разликата. Този тип, за мен е по-удачен, щангичката е неподвижна и всъщност този тампон си върши работата да държи гъзъ на скоростите към купето, вместо като първия вид( за големото добрутро) да си мандахерца опашката като улична превъзходна.
                                Ще погледна скоростите на Спринта, мисля че те бяха с тампон номер 2(стар тип) а сегашната ми кутия е познайте, със залъгалка, която е пътник към коша!

Comment

Working...
                                X